Zwangerschapsfotografie

Als u 35 of 36 weken zwanger bent, is uw buik op z’n mooist. Wilt u foto’s laten maken van uw buik, kies dan voor deze periode. Alleen de buik, samen met andere kinderen of samen met uw partner, alles is mogelijk. Heel bijzonder is Belly Paint ofwel buikschilderen: het laten beschilderen van uw buik door een professionele kunstenares. Van het uiteindelijke resultaat maak ik dan mooie foto’s om bijvoorbeeld af te laten drukken voor in een fotoboekje, in te lijsten of te gebruiken op een geboortekaartje.

Lijkt het jou mooi om je zwangerschap te volgende gedurende 9 maanden? dan kan dat door een 9 maandenfotoshoot waarbij we elke maand een korte fotoshoot maken van je groeiende buik. Deze leggen we op een mooie manier vast, je kan deze shoot ook met je partner of kinderen op de foto zodat we er een unieke herinnering van kunnen maken.

Elke maand kies je de mooiste foto uit, deze ontvang je digitaal maar word aan het eind van deze 9 maanden samen verwerkt tot een mooie panorama foto die je ook digitaal ontvangt waardoor je een geweldig eindresultaat krijgt! Ook ontvang je elke maand de 5 mooiste foto’s van deze shoot en zit de new bornshoot van jullie pasgeboren kindje hierbij inbegrepen.

benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.

    Sorry, no posts matched your criteria.