Marloes Hemmelder

Ik denk graag met de mensen mee, om gezamenlijk tot een mooi, niet-standaard resultaat te komen. Een foto waar mensen trots op zijn en waarvan ze lang genieten.

Toen ik na mijn middelbare school periode een tijdje heb gereisd, ontdekte ik mijn passie voor de fotografie. Ik merkte dat ik creatief was in het vastleggen van beelden. Daarnaast werk ik graag samen met mensen. Tijdens mijn studie fotografie heb ik me dan ook gespecialiseerd in de portret- en modefotografie. Ik denk graag met de mensen mee, om gezamenlijk tot een mooi, niet-standaard resultaat te komen. Een foto waar mensen trots op zijn en waarvan ze lang genieten.

Flexibel

Flexibel, wat ook past bij de corporate- en modefotografie waar ik me veel mee bezig houdt. Wanneer er een evenement (opening, jubileum etc.) of specifieke opleverdatum is van een project (van bouwproject dat ik volg van week-tot-week tot magazine), dan pas ik dat in in mijn planning. Bij ondernemers valt dit erg in de smaak.

In studio en op locatie

Zowel vanuit de studio in Oost Nederland (bedrijventerrein Goor) als op uiteenlopende locaties fotografeer ik bedrijven, sieraden, kleding (zowel vrijstaan, op model, op pop etc.), profielfoto's, beelden die voor de corporate sites en social mediakanalen worden gebruikt en meer. Met ervaring in reclamefotografie en het werken voor diverse vakbladen, magazines en voor diverse merken en vele ondernemers werk ik ook samen met reclamebureaus.

Ontspannen sfeer

Ik zet me zo in dat mensen zich ontspannen voelen en de juiste sfeer naar voren komt.

Neem contact met me op voor een vrijblijvende kennismaking. Het lijkt me leuk van jullie te horen! 06 28 48 57 55