Familiefotografie

Geen staatsieportretten maar leuke spontane familiefoto’s dat is mijn doel bij het maken van een mooie foto van jullie gezin of familie. De setting en uitstraling moeten bij jullie passen. De foto’s maak ik daarom in de studio, of op een mooie buitenlocatie bijvoorbeeld in het bos of waar je maar wenst. Ik zorg ervoor dat iedereen zich op z’n gemak voelt en dit ook uitstraalt op de foto.

We maken een uitgebreide fotoshoot van ongeveer 1 uur waarbij jullie in verschillende settings worden gefotografeerd, voordat we beginnen bespreken we jullie wensen zodat deze allemaal aanbod komen. Binnen 2 dagen na de fotoshoot ontvangen jullie van mij de onbewerkte foto’s, hieruit kunnen jullie de mooiste foto’s kiezen en nabestellen. Deze kun je digitaal of afgedrukt ontvangen. Bij elke fotoshoot zit een mini fotoboekje met 6 foto’s inbegrepen. Alle nabestelde foto’s worden mooi nabewerkt.

Kleding tip: het mooiste resultaat krijg je als jullie de kleding op elkaar af stemmen en zorgen dat de kleuren met elkaar matchen, ook is het handig om geen kleiding met hele drukke prints aan te doen omdat dit erg afleid op de foto.

Geïnteresseerd of heb je vragen? neem dan contact met mij op.

    Sorry, no posts matched your criteria.