[rev_slider pagina]

 

Babyfotografie

Baby’s gaan hun eigen gang en dat doen ze gelukkig ook tijdens de fotosessie. Een ongedwongen en leuke sfeer vind ik heel belangrijk want dit levert de mooiste foto’s op. De foto’s kunnen gemaakt worden in de studio, er zijn speelgoed en andere attributen aanwezig. Maar ik kom ook graag bij u thuis of op een andere plaats om de foto’s te maken.

 

Zwangerschapsfotografie

Als u 35 of 36 weken zwanger bent, is uw buik op z’n mooist. Wilt u foto’s laten maken van uw buik, kies dan voor deze periode. Alleen de buik, samen met andere kinderen of samen met uw partner, alles is mogelijk. Heel bijzonder is Belly Paint ofwel buikschilderen: het laten beschilderen van uw buik door een professionele kunstenares. Van het uiteindelijke resultaat maak ik dan mooie foto’s om bijvoorbeeld af te laten drukken voor in een fotoboekje, in te lijsten of te gebruiken op een geboortekaartje.

 

Kinderfotografie

In de studio, bij u thuis of ergens buiten: kinderen fotografeer ik daar waar ze zich op hun gemak voelen. Want dan gaan ze op in hun spel en vergeten ze dat ik ze fotografeer. Het resultaat zijn ongedwongen foto’s en een prachtige herinnering voor later. Ze toveren een glimlach op uw gezicht, telkens als u er naar kijkt.

 

Tienerfotografie

Tieners weten zich vaak moeilijk een houding te geven en zijn gevoelig voor het feit dat iets niet trendy is. In de studio of op een door u gekozen locatie, creëer ik een sfeer waarin de tiener zich comfortabel voelt. Ik geef concrete en duidelijke aanwijzingen over houding en uitstraling.

 

Familiefotoshoot

Geen staatsieportretten maar gezellige, comfortabele familieportretten, dat is mijn doel bij het maken van een mooie foto van uw gezin of familie. De setting en uitstraling moeten bij u passen. De foto’s maak ik daarom in de studio, bij u thuis, in het bos of waar u maar wenst. Ik zorg ervoor dat iedereen zich op z’n gemak voelt en dit ook uitstraalt op de foto.

 

Female fotografie

Lekker een moment voor u zelf en mooie foto’s laten maken? Of gezellig met vriendinnen een avondje uit voor professionele fotoshoot? Dat kan bij mij in de studio. In overleg kan er een visagist en haarstylist komen. ‘Uzelf op het mooist’, noem ik dit, geen glamourshoot. Prachtige foto’s, die uw echte zelf tonen. Foto’s die u graag laat zien aan familie en kennissen.

 

Newbornfotografie

Van uw pasgeboren baby maak ik prachtige foto’s in een ontspannen sfeer. Bij u thuis of in mijn heerlijk warme studio, de keuze is aan u. U kunt kiezen uit accessoires die ik bij me heb of we maken gebruik van uw eigen spullen. Ik neem ruim de tijd voor deze fotoreportage, zodat u achteraf kunt kiezen uit een selectie mooie foto’s.