Productfotografie MY66-0
Productfotografie MY66-1
Productfotografie MY66-2
Productfotografie MY66-3
Productfotografie MY66-4
Productfotografie MY66-5
Productfotografie MY66-6
Productfotografie MY66-7
Productfotografie MY66-8
Productfotografie MY66-9
Productfotografie MY66-10

Productfotografie MY66

Voor MY66 verzorg ik alle productfotografie, deze foto’s worden gebruikt voor hun brochures, flyers, webshop en facebook pagina. Alle armbanden en accessoires worden gefotografeerd in mijn studio waar ik beschik over de juiste apparatuur en benodigdheden om alle producten op de mooiste manier te fotograferen. Deze foto’ s worden vrijstaand en digitaal aangeleverd.

Bij productfotografie is het erg belangrijk dat de sfeer van de foto’s past bij uw product en uw bedrijf.Daarom denk ik graag creatief met u mee over de gewenste uitstraling. Hierbij kunt u denken aan foto’s voor u brochures, magazines, webshop of website. Ik fotografeer de producten in hun natuurlijke omgeving of in de studio, deze foto’s kunnen met een natuurlijke achtergrond worden aangeleverd maar ook vrijstaand zodat u deze zelf op diverse achtergronden kunt plaatsen. Ook is het mogelijk om de productfoto’s met een witte achtergrond te ontvangen.

Een goed productfoto zorgt voor een juiste uitstraling van het product en zorgt dat deze beter verkoopt, hierbij is het erg belangrijk dat de kleuren op de foto overeenkomen met het product. Door veel ervaring hierin beschik ik over de juiste kennis om dit voor u te realiseren. Uit cijfers van klanten is gebleken dat goede productfoto’s leiden tot een hogere omzet.

Heeft u ook een product waarvan foto’s nodig zijn en benieuwd wat ik hierin voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op.

  • Categories: Productfotografie